Sammenligning af danske forbrugslån

DanskePenge er en uafhængig, online sammenligningstjeneste, som tjener penge på at videresende forbrugere til låneudbyderes hjemmesider. Kun ved hjælp af den kommission, som DanskePenge.dk modtager fra låneudbyderne, er vi i stand til at tilbyde den gratis service, som sammenligningstjenesten er. Vi viser et bredt udvalg af de online lånemuligheder, som findes i Danmark, men samarbejder ikke med samtlige udbydere på markedet. Vi råder altid forbrugere til at sammeligne fra flere udbydere ÅOP, inden de underskriver en låneaftale. Vi tager forbehold for stave-, data- og tastefejl.

Sådan bruger du vores låneguide

Brug den store tabel i toppen til at finde det lån der opfylder dine behov. Hvis du ikke har nogle præferencer hvad angår bank anbefaler vi at du trykker på knappen ”Laveste Rente”. Ved klik på denne knap vil de mange lån blive sorteret sådan at de billigste lån står øverste.

Det er vigtigt du først afklarer med dig selv hvor mange penge du ønsker at låne. Desto flere du vil låne desto mere skal du betale hver måned. Lån derfor kun præcis det du har brug for. Skal du f.eks. låne penge til at købe en bil og du ved bilen koster 50.000 kr. er der ingen grund til at låne 80.000 kr. Skal du låne mange penge 300.000 kr, + anbefaler vi at du taget et grundigt kig på Bank Norwegian.

Af alle de banker der dækker dit ønskede lånebeløb er det vigtigt at vælge den der er billigst for dig. Til at vurdere dette kan du bruge ÅOP (Årlige omkostninger i procent). Denne værdi skal være så lav som muligt når du holder lånebeløb og låneperiode fast. Selvom nogle banker reklamere med lave renter kan etableringsomkostning og andre gebyrer stadig resulterer i høje årlige omkostninger.

Det smarte ved DanskePenge’s låne guide er du nemt kan udvælge de banker der tilbyder lån der passer dig. Derefter kan du klikke ”ansøg” på et par stykker af dem får at læse mere. Efter du har trykket ”Ansøg” vil du bliver ført over på en side med en udfyldningsblanket. Det er nemt at udfylde blanketten og tager i gennemsnit 5-15 min.  Har du selv alle dine oplysninger klar kan du i mange tilfælde have pengene på kontoen i løbet af få timer.

Skal jeg bruge mit NemId?

Du kan hos de fleste banker ansøge om et lån uden brug af NemId. Dog vil der på et tidspunkt i processen være nødvendigt at underskrive med sit NemId. Dette er en erstatning for en almindelige underskrift på papir.

Hvad hvis jeg står i RKI ?

Dine lånemuligheder er selvsagt svagere når du står registreret i RKI. Det er dog ikke helt muligt at låne penge. Du kan altid ansøge en af bankerne.

Kan jeg låne penge fra min telefon?

Ja alle udfyldningsblanketter ligger online og kan udfyldes mens du er på farten. Det kan dog være mere besværligt at vedhæfte filer mm.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån, hvor du hurtigt har pengene til din rådighed. Det betyder at du har mulighed for at regarere på et godt tilbud indenfor meget kort tid. Dette er fordelagtigt hvis du f.eks. skal låne til køb af bil, låne til køb af båd eller andre drømme.

Lær mere om de enkelte banker

Er du i den situation at du bliver nødt til at optage et lån, er det rart at vide hvem du låner penge af. Herunder har vi skrevet kort om nogle af de største banker i branchen. Du skal være tryg når du indgår en låne aftale!

Bank Norwegian

Du kender helt sikkert det norske flyselvskab Norwegian. De har fløjet fra og til danske lufthavne i årevis og levere rigtig god service. Udover at flyve glade passagerer til alverdens destinationer i verden ejer Norwegian også en Bank: Bank Norwegian. Bank Norwegian er en internetbaseret bank til privatkunder. Bank Norwegian er super troværdig og levere en fremragende service. Deres ind og udlånsprodukter er fair og dækker spændet fra 5.000 til 400.000 kr. Ja du læste rigtigt: 400.000 kr.

Ferratum

Ferratum er en af de gamle spillere på lånemarked. Ferratum har længe været at se i TV reklamer og på diverse busstoppesteder. Virksomheder låner ikke helt så mange penge ud som Bank Norwegian men kan tilgengæld lokke med god service og et dansk selvskab. Ferratum er lokaliseret i Hellerup.

Santander

Santander er en spansk storbank etableret i 1857. Det er pt. Europas 9. Største bank og har mere end 190.000 ansatte spredt ud over Europa. Du er uden tvivl i trykke hænder når du optager lån hos Santander. Hos Santander kan du låne op til 350.000 kr. til en fornuftig rente.

Fønniks Privatlån

Føniks privatlån er en del af DER gruppen der har vi eksisteret i mere end 40 år. Føniks privatlån låner op til 100.000 kr. ud til en fast lav rente. Dette er unikt ved Føniks Privatlån.