Lån penge til shopping og forbrug

Lån penge til shopping

Forbrugslån er som navnet antyder rettet mod personer der ønsker at låne penge til køb af materielle goder. Forbrugslån bruges til mange forskellige ting herunder rejser, elektronik, kørekort og meget andet. Nedenfor er listet et hyppige anvendelsesmuligheder.

Til forskel fra lån med sikkerhed er forbrugslån kendetegnet ved at være uden sikkerhed i noget materielt aktiv så som et hus eller en bil. Forbrugslån kan derfor benyttes til lige det du ønsker og er derfor en god mulighed til dig der har brug for ekstra penge på kontoen.

Typiske ting at låne penge til:

  • Elektronik: Det er meget populært at benytte forbrugslån til at opgradere familiens elektroniske apparater. Specielt er mobiltelefoner hyppigt det folk låner penge til, da smartphones mm. er blevet relativt dyre. Mange elektronik butikker samarbejder allerede med en långiver som gør det muligt for dig at afbetale dit køb over længere tid.
  • Rejser: Vil du forkæle dig selv eller din familie med en ekstra ferie ? Mangler du et par tusinde til at komme afsted eller gøre ferie ekstra sjov ? Måske er forbrugslån er din eneste mulighed for at gøre ferie lige som du vil have det.
  • Kørekort: Mange kalder kørekort for en investering. Det forbedrer ens job muligheder fordi mange arbejdspladser forventer at deres medarbejdere kan køre bil. Et kørekort koster typisk mellem 5.000 kr – 14.000 kr. og har du ikke pengene ved hånden kan et af nedenstående forbrugslån måske være en mulighed.
  • Fester: Skal du fejre rund fødselsdag eller har dit barn konfirmation skal du bruge ekstra penge til at holde et brag af en fest. Lån dem ved at tage et forbrugslån med fri mulighed for at bruge pengene til hvad du vil.
  • Tøj: Mangler du tøj til vinteren eller gør dit barn måske ? Lån penge til det helt rigtige fodtøj.
  • Dagligvare: Der skal mad på bordet. Mangler du et par hundrede kroner den ene måned eller et par tusinde den anden så tag et forbrugslån der passer til dit behov.